Kære venner, Valgkampen er nu skudt i gang! I skrivende stund er der kun 19 dage til d. 9 juni, hvor danskerne skal afgøre, hvem der skal repræsentere dem i Eur

Kan du ikke læse nyhedsbrevet? Se det online

 
Image

Valgkampen er skudt i gang


Kære venner,

Valgkampen er nu skudt i gang! I skrivende stund er der kun 19 dage til d. 9 juni, hvor danskerne skal afgøre, hvem der skal repræsentere dem i Europa-Parlamentet.

I lørdags hang vi valgplakater op over hele regionen. Lige fra Amagerbro til Furesø og til Brøndby. TAK er ikke et ord, der kan beskrive min taknemmelighed for, at I ville bruge en flot sommerdag på at hænge mit ansigt op i diverse træer, el-master og lygtepæle. Uden jeres indsats kunne det aldrig lade sig gøre.

Region Hovedstaden har i dag ikke en repræsentant i Bruxelles - det skal vi lave om på. De næste knap tre uger er der masser af muligheder for at engagere sig i kampagnen og være med til at sikre, at vores region igen får en stemme i EU.

Målingerne er med os - de 4 mandater er indenfor rækkevidde. Men det kræver, at vi mobiliserer vælgerne og sørger for, at folk stemmer personligt.

Jeg håber, I vil være med her i slutspurten. :)

Kærlig hilsen,
Magnus

Mobilepay: 381117 - Skriv Barsøe i kommentarfeltet - alle donationer, store som små, gør en vigtig forskel!

Kampagneaktiviteter:
● Kampagnefest i Geislersgade fredag d. 24 kl 17:00
● Gadekampagne i Søborg lørdag d. 25 fra 12-14
● Kampagne ved genbrugsstationen i Kokkedal søndag d. 26 fra 10-13

Link til kampagneaktiviteter og frivilliggruppen på facebook:
https://www.facebook.com/groups/1745582345861936/permalink/1910903492663153