Kære venner,Der er kun 8 dage tilbage til Europa-Parlamentsvalget, og vi står overfor den absolutte slutspurt. Hver eneste dag frem til valget er en chance for

Kan du ikke læse nyhedsbrevet? Se det online

 
Image

Nu gælder det slutspurten!

Kære venner,

Der er kun 8 dage tilbage til Europa-Parlamentsvalget, og vi står overfor den absolutte slutspurt. Hver eneste dag frem til valget er en chance for at sikre, at Region Hovedstaden får en socialdemokratisk repræsentant i Bruxelles!

Vi har planlagt kampagner hver dag - i hele regionen - og vi har brug for jeres hjælp derude. Din indsats kan være med til at sikre det sidste, der skal til. Hvis du har mulighed for det, håber jeg, at du har lyst til at arrangere en morgenuddeling eller en husstandsomdeling i dit lokalområde. Det behøver ikke være stort – selv de små ting rykker noget.

Mange vælgere beslutter sig først på selve valgdagen, så hver samtale, hvert smil, hver folder frem til valgdagen kan sikre endnu en stemme. Vi har momentum, målingerne er med os, pressen er interesseret, kampagnen er synlig - det skal vi udnytte!

Hver indsats tæller. Uanset om du deltager i en af de planlagte kampagner eller arrangerer din egen, så er din hjælp uvurderlig. Hvis du har spørgsmål eller brug for materialer, er du altid velkommen til at kontakte kampagneleder Malou Astrup Clemmensen (28998142) eller Niels Gyldenlund Mikkelsen (30612928).

Mobilepay: 381117 - Skriv Barsøe i kommentarfeltet - alle donationer, store som små, gør en vigtig forskel

Link til kampagneaktiviteter og frivilliggruppen på facebook:
https://www.facebook.com/groups/1745582345861936/permalink/1910903492663153

Håber vi ses her i den sidste uge! :)

Kærlig hilsen,

Magnus