Det er nu det gælder!

På tirsdag skal vi alle stemme. Det ser ud til at blive en ægte valggyser og derfor er det afgørende, at vi alle gør vores bedste for at hive S-stemmer hjem her i slutspurten.

 

Der er mange gode grunde til at stemme på Socialdemokratiet, men skal jeg som Regionsrådsformand pege på noget, så er det, at Socialdemokratiet hele vejen igennem har prioriteret sundhedsvæsenet. Vi har under Mette indgået økonomiaftaler, der betyder, at vi ikke har skullet spare, men derimod har kunnet afsætte flere penge til fx fødeområdet og psykiatrien.

 

Det står i klar kontrast til årene under Løkke med årlige 2% effektiviseringer, der stressede personalet i en urimelig grad og økonomisk smalhals. Og nu er Løkke så på banen igen med lette løsninger og vil redde sundheden ved at lukke de folkevalgte regioner og indføre en lukket professionel bestyrelse. Det bliver et nej tak fra mig.

 

I de kommende år bliver der flere ældre, flere kronikere og færre medarbejdere til at løfte opgaverne både i regioner og kommuner. Derfor er det så vigtigt, at Socialdemokratiet går til valg på en akuthjælp i 2023, der skal hjælpe med at holde på medarbejderne og på den lange bane afsætte 3 mia.kr. til at styrke løn- og arbejdsvilkår i den offentlige sektor.

 

Det er solid socialdemokratisk politik og fortjener kæmpe opbakning. Jeg er selv på gaden og bakke op frem mod valget. Jeg håber du vil hjælpe til også, så Socialdemokratiet kan et flot valg.

 

Lars Gaardhøj
Regionsrådsformand

PS: Vi har lavet en lille animation, som du kan dele på dine sociale medier. Den fortæller lidt om hvorfor det er vigtigt at stemme på Socialdemokratiet.

Se den her: https://fb.watch/grNX0yo-k6/

 

<h2></h2>