Kom til Åbent Hospital

Kom til Åbent Hospital den 3. september

Region Hovedstaden åbner dørene igen i år, så interesserede borgere i alle aldre kan få en unik mulighed for at opleve virkelighedens sundhedsvæsen - og du kan naturligvis møde dine regionspolitikere på dagen. Selv er jeg på Nyt Nordsjællands hospital.  

Siden 2017 har Åbent Hospital fokuseret på at vise de nye hospitaler, der skyder op, men i år breder vi begivenheden ud, så Åbent Hospital både kan være hospitalsbyggerier, hospitaler i drift og andre dele af sundhedsvæsenet. 

Til Åbent Hospital 2023 får du mulighed for at opleve sundhedsvæsenet indefra, og arrangementerne spænder vidt med forskellige aktiviteter og involverer rundvisninger de fleste steder. Bemærk at der er tilmelding på links neden for og det er først til mølle. 

God fornøjelse! 

 

Find de forskellige arrangementer, tider og steder her:

⁃ Herlev hospital (https://www.herlevhospital.dk/%C3%85benthospital

⁃ Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center Glostrup (https://www.psykiatri-regionh.dk/presse-og-nyt/Nyheder-og-pressemeddelelser/Sider/Kender-du-B%C3%B8rne--og-Ungdomspsykiatrien.aspx)

⁃ Akutberedskabet på ambulancebase Hvidovre ( https://www.regioner.dk/aabenthospital/arrangementer-2023/aabent-hospital-hos-region-hovedstadens-akutberedskab-2023 )

⁃ Steno Diabetes Center Copenhagen i Herlev ( https://www.sdcc.dk/presse-og-nyheder/kalender/Sider/%C3%85bent-hospital.aspx )

⁃ Nyt Hospital Nordsjælland Hillerød ( https://www.regioner.dk/aabenthospital/arrangementer-2023/aabent-hospital-paa-nyt-hospital-nordsjaelland-2023 )

Lars (6)