Socialdemokratiet deltager til Copenhagen Pride 2022

Alle skal have frihed til at være den de er. Der skal være plads til alle og brug for alle, uanset seksualitet og kønsidentitet. Det er en helt grundlæggende værdi for Socialdemokratiet og en central del af vores LGBT+ politik. Du kan nu tilmelde dig Socialdemokratiets optog til dette års Copenhagen Pride Parade. Alle er velkommen.

Lørdag d. 20. august afholdes der Copenhagen Pride. En folkefest for mangfoldighed og friheden til at elske den man vil, som Socialdemokratiet støtter. Her har Socialdemokratiets Regnbuenetværk anskaffet partiet et begrænset antal billetter og der arrangeres et festligt pride-optog, hvor du kan deltage sammen med skønne partifæller. I fællesskab med glade DSU’erer, DUI-Leg og Virke og andre politikere, her i blandt ministre og lokalpolitikere fra København og Region Hovedstaden.

Med den sidste Pride inden valget skal vi vise, at Socialdemokratiet gennem denne regeringsperiode har skabt flere fremskridt for regnbuepersoner. Fremskridt der betød, at Danmark i år fik en flot andenplads for LGBT+ rettigheder blandt landene i EU. Det gælder blandt andet en ny lovgivning der forbyder forskelsbehandling og chikane af regnbuepersoner, både på og udenfor arbejdspla sen. En lovgivning vi kan være stolte af da den udspringer af Socialdemokratiets eget LGBT+ udspil fra 2020, Frihed til fors ellighed.

 

Praktisk info:

  • Afgang fra Frederiksberg Rådhus kl. 13.00. Ankomst ved Studiestræde i København kl. 15.15. Ruten er estimeret til ca. 3,200 km.
  • Socialdemokratiet sørger for banner, flag og andet nyt flot Pride-materiale.
  • For tilmelding skal du gå ind på s-aktiv.dk. På partiets medlemsportal klikker du i menuen på “Kommende arrangementer”, hvor du under august finder “Copenhagen Pride 2022”.
  • Har du brug for hjælp til tilmelding eller spørgsmål, så kontakt endelig Regnbuenetværkets netværkskoordinator, Johnni Maarup Andersen: AndersenMaarup@gmail.com
Pride,Mettef

Tid: 20. august - kl. 13:00 - vær der er i god tid.

Sted: Frederiksberg Rådhus - Smallegade 1, 2000 Frederiksberg