Flot placering for hovedstadens Magnus Barsøe

Ved Socialdemokratiets årsmøde i slutningen af september fik Socialdemokratiet Region Hovedstadens tre kandidater en flot placering på opstillingslisten. Magnus Barsøe blev nr. 4, Mathias Kring Niebuhr blev nr. 6 og Niels Christian Dahl blev nr. 7 på listen.

Magnus (1) Magnus Barsøe, spidskandidat for Socialdemokratiet Region Hovedstaden

 

AF Magnus Barsøe

 

Vi fik et meget flot resultat hjem fra årsmødet i Aalborg, og jeg er nu placeret som nummer 4 på opstillingslisten til EU-valget til sommer. Det er den første plads efter vores tre siddende EP-medlemmer. Det er et fantastisk godt udgangspunkt. Tusind, tusind tak til alle de gode folk, der har gjort det muligt og hjælper med.

Nu går kampen i gang for at sikre hovedstaden en repræsentant i Bruxelles.

Det er samtidig god grund til optimisme. Det er nemlig meget sandsynligt, at vi snupper det fjerde mandat, nu da Danmark går fra at have samlet 14 mandater til 15 mandater i EU-parlamentet. Der kræver naturligvis hårdt arbejde, og at vi kæmper for hver en stemme, men der findes heller ikke en bedre valgmaskine i Danmark end vores.

Vores politiske prioriteter i hovedstaden er klare: Vi ønsker at hæve EU's grønne ambitioner og udfase kul, gas og benzinbiler hurtigere. Vi ønsker samtidig en ambitiøs industripolitik, der sikrer, at fremtidens job indenfor f.eks. vindmøller og batteriproduktion, kommer til at ligge i Danmark og Europa. Og vi ønsker at bruge EU’s muskler til at reformere det europæiske elmarked, så spekulanter ikke kan tjene milliarder på almindelige familiers bekostning.

Vi ønsker kort sagt en grønnere, rødere og mindre grådig fremtid for os og vores børn i Europa.  

Jeg er fuldt overbevist om, at vi i fællesskab på tværs af København, Vestegnen, Nordsjælland og Bornholm kan sikre, at hovedstaden får en stemme og repræsentant i Bruxelles. Jeg glæder mig til at kampagne med jer. 

 

STØT ELLER BLIV EN DEL AF KAMPAGNEN

Hvis du eller din kreds har lyst til at være med i kampen, så tag endelig kontakt til kampagneleder Malou Astrup Clemmensen. Malou er på telefon 28999142 og på Facebook.

Du kan også være med i kampen for at få København repræsenteret i Bruxelles på andre måder: