Kampagnen er i gang!

Magnus Barsøe, spidskandidat for Socialdemokratiet Region Hovedstaden til EP-valget 2024, har igangsat sin kampagne og i den forbindelse været ude i det danske sommervejr i weekenden.

Magnus Barsøe Magnus Barsøe, Sociademokratiet Region Hovedstadens spidskandidat til EP-valget 2024

 

AF Magnus Barsøe

 

Den 26. og 27. august skød vi “Barsøe til Bryssel” i gang.

Vejret viste sig fra sin bedste side, da vi om lørdagen besøgte “Gladsaxedagen” hvor Gladsaxe-borgere i alle aldre var samlet ude foran det smukke murstensrådhus. Socialdemokratiets telt var velbesøgt, da vi ikke gik ned på de to B’er - bolsjer og balloner. Det fungerede også som en god indgang til at tale om politik - mere grønt og mindre grådighed. Den gik rent ind hos Gladsaxe-borgerne, som bestemt var sympatisk indstillede overfor Liste A.

Om søndagen var vi med 1. kreds til “Familiedag i Fælledparken” og her svigtede vejret bestemt heller ikke. Som ny kandidat, kan det stadigvæk føles grænseoverskridende at gå op til fremmede mennesker og tale om politik, men jeg blev positivt overrasket over, hvor mange mennesker, der rent faktisk havde lyst til at tale om ulighed, klima og EU’s rolle i verden. Der var popcorn til de tømmermændsramte unge, vindmøller til børnene og croissanter til forældrene.

Her den seneste weekend var vi både til Valby Kulturdage om lørdagen og til Christianshavnerdagen om søndagen for at sprede det socialdemokratiske budskab til københavnerne. Kampagnen er for alvor i gang og det føles virkelig godt.

 

Kampagnetoget fortsætter! Måske ses vi derude?