Kom med i Hovedstadens nye regnbuenetværk!

Socialdemokratiet Region Hovedstaden har fået et nyt regnbuenetværk. Kristoffer Appel og Johnni Maarup Andersen står i spidsen for dette og beretter om, hvad netværket handler om, og hvordan du kan tilmelde dig netværket.

Regnbuenetværk (1)

 

AF Kristoffer Appel og Johnni Maarup Andersen

 

Kære partikammerat,

Vi socialdemokrater i hovedstadsområdet har fået vores eget regnbuenetværk.

Formand for netværket er Kristoffer Appel fra Frederiksberg, og Johnni Maarup Andersen fra Allerød er næstformand.

Sammen med S-politikere i regionsrådet og hovedstadsområdets kommuner ønsker vi at diskutere og sætte LGBT+ området på dagsordenen lokalpolitisk. Et spændende arbejde, der har til formål at udvikle politik til gavn for seksuelle minoriteter og kønsminoriteter, og hvor det blandt flere ting vil være nærliggende for os som parti at bidrage med bud på, hvordan vi styrker ligheden i sundhed for LGBT+ personer. Det kan også være meget andet, hvor Socialdemokratiet lokalt viser en tydelig regnbueprofil til gavn for de mange borgere med LGBT+ baggrund, der bor i vores mangfoldige region og kommuner.

 

Men vi har brug for dig i fællesskabet!

For at kunne skabe et aktivt netværk, som det er fedt og meningsfuldt at være en del af, søger vi socialdemokrater, der har lyst til at deltage med den tid og energi, de har til rådighed. Alle er velkomne, uanset hvor man bor i regionen, ens seksualitet, køn, kønsidentitet, alder og øvrig baggrund.

Det vil være fantastisk at byde dig velkommen, og lige nu arbejder vi på et opstartsmøde.

 

Vil du være med?

Hvis du har lyst til at være med i eller bare vil høre mere om Socialdemokratiets Regnbuenetværk i Hovedstaden, så kontakt enten din kredsformand, netværkets formand Kristoffer Appel (kristoffer@appel.dk) eller næstformand Johnni Maarup Andersen (AndersenMaarup@gmail.com).