Vær med i Arbejderkoret!

I forbindelse med forberedelserne til arbejderbevægelsens 150 år blev der på Arbejdermuseet etableret et kor.

Arbejderkoret I forbindelse med forberedelserne til arbejderbevægelsens 150 år blev der på Arbejdermuseet etableret et kor.

Arbejderkoret består af sangglade mennesker med interesse for arbejderbevægelsens sangskat.

De øver i Arbejdermuseet hver anden torsdag i ulige uger kl. 17-19, men i samarbejde med vores korleder Ulrik Scheele er vi i fuld gang med at hyre endnu en korleder med det mål, at vi øver hver torsdag.

Foreløbig har vi sunget til FH´s arrangement i Rømersgade, da arbejderbevægelsen fyldte 150 år. Vi deltog i Kulturnatten på Arbejdermuseet sammen med Oktoberkoret, og vi sang nogle julesange i forbindelse med museets julebanko til fordel for Børnenes Kontor. På sigt satser vi på optræden ved fagforeningers generalforsamlinger, 1. maj og andre arrangementer indenfor arbejderbevægelsen.

Korets flerstemmige repertoire er primært koncentreret om nye og gamle arbejdersange, men ved særlige lejligheder, som f.eks. jul vil andre sange indgå. Vi betaler pt. 100 kr. i kontingent pr. måned, men dette vil regulere sig i forhold til antallet af kormedlemmer.

Covid-19 har besværliggjort vores start, men nu søger vi flere medlemmer i alle stemmegrupper!

Du behøver ikke at have en operasanger eller musicalskuespiller i maven, men kan du synge rent og vil være med i et hyggeligt fællesskab, så kontakt Kirsten Ohlsen på tlf. 40 95 73 25.

Du er velkommen til at komme og deltage for at vurdere, om du har lyst til at blive en del af vores fællesskab.